X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Kalbim Ege'de Kaldı 15. Bölüm

Zeliş ile Mustafa, mutluluğa bir adım kala bu kez de başka bir engelle karşılaşır. Fakat bu sefer ki engel, kolay aşabilecekleri türden değildir. Mustafa, bir tarafta çocuğunun babasının olduğunu iddia eden Türkan, bir tarafta da her şeyi arkasında bırakıp kaçıp gitmek için kendisini bekleyen Zeliş arasında kalakalmıştır.

Genç adamın, babalık testi yaptırmaktan başka çaresi yoktur. Testin sonucu hem Zeliş’le Mustafa’nın kaderini, hem de Mustafa’nın bundan sonraki hayatını belirleyecektir.

Testin hayati önemini kavrayan tabi ki yalnızca Mustafay’la  Zeliş değildir. Yaman da her şeyin farkındadır. Yaman’ın olaya dahil olması, Mustafa ile Zeliş’in hayatını değiştirmeye yetecek mi, bunu iki sevgilinin birbirine olan güveni belirleyecektir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Zeliş ve Mustafa, yıllar sonra ilk kez İzmir'de karşılaşmıştır

FRAGMANLAR