X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

36.Bölüm

Etrafındaki kimse tarafından sevilmeyen bir kurban! Olabilecek en karmaşık olay yerlerinden biri! Ve bir cinayetin anatomisi!
Aziz Zorlu, kendisine ait nalbur dükkanında öldürüldü. Başkomiser Orhan ve Komiser Selim, katili yakalamak için adım adım delilleri takip ederken, İzmir’den gelen sürpriz bir isim ortalığı karıştırdı! İzmir Emniyeti’nde görevli Komiser Ayça Bayraktar, Amerika’da kriminoloji eğitimini tamamladıktan sonra, üç yıl         Los Angeles Polis Departmanı’nda çalışmış ve FBI’ın çeşitli eğitim programlarına katılmış başarılı bir polisti. Ve inandığı şeyin peşinden sonuna kadar gitmeye kararlıydı! Talihsiz nalburun ölümünün arkasında yatan gerçek neydi? İnsanlar gibi, deliller de yalan söyleyebilir miydi? Yoksa gerçekten de kusursuz cinayet var mıydı? “Kanıt”ın heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmayın!

BÖLÜMLER