X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

51.Bölüm

Beyoğlu’nun arka sokaklarında, aşırı alkol, hız ve gecenin karanlığını bölen acı bir çığlık! Emine Çokuysal’ın, tek istediği kız kardeşini okutmak ve acımasız İstanbul’dan kurtulmaktı. Bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kazaya neden olan sarhoş sürücü tutuklanırken, Emine’nin ölümünün arkasında başka şeyler olduğunun ortaya çıkması uzun sürmedi.
İkamet adresinden taşınmış olan Emine nerede kalıyordu? O da bir başına İstanbul’a gelen birçok genç kız gibi, çetelerin kurbanı mı olmuştu? Emine’nin, İstanbul’da ablamın yanına gidiyorum diyerek, Mersin’deki ailesinin yanından ayrılan kız kardeşi Funda neredeydi? Yoksa o da ablasıyla aynı kötü kaderi mi paylaşmıştı?  “Kanıt”ın heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmayın!

BÖLÜMLER