X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

87.Bölüm

Başarılı ve yetenekli bir spor eğitmeni! Karmaşık ilişkiler! Ve akıllara durgunluk veren bir son!

Özellikle orta yaşlı kadınlara kilo kontrolü için ders veren Peker Balcı, çalıştığı spor salonunda ölü bulundu. Başı kardiyo aletinin ağırlıkları altında ezilmişti. Onun kadar güçlü ve atak bir adamın, nasıl bu şekilde öldürüldüğü ise tam bir soru işaretiydi.

Kardiyo aletinde bir arıza olabilir miydi? Salon yöneticisi Yeliz’in sakladığı sır neydi? Peker ve öğrencisi Elvan arasında neler geçmişti? Nişanlısı Yaprak’la aralarında bir sorun mu vardı? Araştırma derinleştikçe ortaya çıkan MOBESE görüntülerinde, Peker’le tartışmakta olan gizemli kadın kimdi? Olaylarla bağlantısı ne olabilirdi? “Kanıt”ın heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmayın!
 

BÖLÜMLER