X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

90.Bölüm

Kayalıklara takılıp kalmış bir ceset! Yıllar öncesinden gelen bir ses! Ve bilimin, insan doğasıyla savaşı!

Kayıp, Bora Laleli’nin cesedi öldükten birkaç gün sonra sahildeki kayalıklarda bulundu. Görgü tanıklarının ifadeleri şaşırtıcıydı! Ama daha şaşırtıcı olan kalp krizi geçirmiş olan kurbanın kayalıklardan atılmasıydı!

Kurban nasıl ölmüştü? Evli olan maktulün, bir hemşireyle ilişkisi mi vardı? Maktulün ayrı yaşadığı karısı, hemşireyle olan ilişkisini biliyor muydu? Kayıp olan hemşirenin kocasının olanlardan haberi var mıydı? Bir hafta kadar önce, ünlü bir hipnoz uzmanın konuk olduğu televizyon programında, hipnotize ederek geçmişe gönderdiği kayıp hemşire, neler görmüştü? Hipnoz seansı sırasında yaşananlar gerçek mi, yoksa numara mıydı? Ve en önemlisi, Komiser Selim’le hipnoz uzmanı kadın arasındaki ilişkinin sırrı neydi? “Kanıt”ın heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmayın!
 

BÖLÜMLER