X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

104.Bölüm

Aslı’nın hayatı tehlikede

Aslı yüzünden hayatının mahvolduğuna inanan Semih, Aslı'nın da hayatını mahvetmek istiyor.  Semih, Aslı’yı kaçırmıştır ve çıldırmış durumdadır. Aslı yüzünden hayatının mahvolduğuna inanan Semih, Aslı'nın da hayatını mahvetmeye kararlıdır.  Aslı onun elinden kurtulmaya çalışır ama nafile. Semih’in hedefinde ilk başta Aslı’nın sevdikleri vardır.
Deniz, Aslı’yı öptüğü için büyük bir pişmanlık yaşar ve Aslı’yı arar.  Aslı ise canının derdindedir. Deniz’e telefonda kaçırıldığına dair bir ipucu verir.
Leyla, Aslı ile Deniz’in eski sevgili olduğunu öğrenir.  Aslı ile Deniz’in öpüşmesine de şahit olan Leyla’nın aklından neler geçmektedir? Öte yandan Mine annesi nedeniyle zor günler geçirir. Mine annesine destek olmaya çalışır. Nur’un ise dayanma gücü kalmamıştır ve intihara kalkışır. Geç bulduğu annesi, Mine’nin ellerinin arasından kayıp gidecek mi?
Nurgül’ün kardeşi olduğunu öğrenen Güven, allak bullak durumdadır. Aslı’ya ulaşmaya çalışır. Ama o da Aslı’yı bulamaz. Deniz ve arkadaşları her yerde Aslı’yı ararlar. Aslı ise Semih’in elinde ölümle burun burunadır. Acaba Güven Aslı’yı bulup kurtarabilecek mi? Yoksa Aslı ölümle hayat arasındaki ince çizgide cambazlık yaparken dengesini mi kaybedecek?

BÖLÜMLER