X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

105.Bölüm

Herkes için zor günler

Aslı ölüm kalım savaşı verirken, Deniz, Güven, Mine ve diğerlerini de oldukça zor zamanlar bekliyor.
Annesinin intihar ettiğini öğrenen Mine, Deniz’i yanında görmek ister. Deniz, yaşanan felaketten sonra Mine’yi ihmal eder. Mine bu duruma çok bozulur ama yine de Deniz’i görmeye gider. Deniz ile Mine’nin konuşmasına kulak kabartan Leyla, yine bir şeytanlık peşindedir. Ailece çıkılan bir alışverişte Leman’ın söylediği bir söz, Mine’nin tırnaklarını çıkarmasına neden olur.
Güven, Aslı’yı bulmuştur. Aslı’nın durumu iyi değildir, acilen hastaneye götürülür. Aslı, yaşam belirtileri göstermemektedir. Herkes şaşkındır ve acı içindedir. Aslı’nın bedeni arkadaşlarının gözleri önünde morga doğru yol alır. Umutlar tükenir. Semih olay yerinden kaçmayı başarmıştır. Güven, intikam yeminleri ederek onun peşine düşer. Bu takip sırasında hiç beklemediği birine rastlar. Güven, tüm bu olaylarla mücadele ederken, ablası Nurgül’ün pavyonda yaşadığı sorunla da uğraşır. Deniz, Güven, Mine ve diğerlerini oldukça zor zamanlar beklemektedir.

BÖLÜMLER