X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

108.Bölüm

Güven’in tehlikeli planı

Ablası Nurgül için Seyfi’nin karşısında zor duruma düşen Güven, bunun üzerine ablasını kurtarmak için tehlikeli bir plan kuruyor. Güven, ablası Nurgül için Seyfi’nin karşısında zor duruma düşer. Bunun üzerine Güven, ablasını kurtarmak için tehlikeli bir plan kurar. Durumdan habersiz olan Aslı, sevgilisinin peşine düşer. Nurgül’ü kurtarmak isterlerken, daha büyük bir belayla karşı karşıya kalırlar!
Aslı, Deniz’in kendisini öptüğünü Mine’ye söylemiştir. Mine’nin tepkisi ne olacak? Bu durumdan rahatsız olan Aslı, Mine ve Deniz’i bir araya getirmek için kolları sıvar. Aslı’nın organize ettiği bir gece, Deniz için zorlu bir sınava dönüşür. Acaba Deniz, Mine’nin gönlünü alabilecek mi?
Güven ile Aslı, yakınlaşmışken Kamil eve gelir. İki sevgili Kamil’e yakalanacaklar mı? Öte yandan Güven, Atakan ile Leyla’nın öpüştüğünü öğrenir. Leyla’yı suçlamaktadır. Leyla ise Güven’in bu sert davranışı karşısında sessiz kalmaz. Deniz ile Aslı’nın öpüşmesinin fotoğrafını Güven’in çantasına koyar. Acaba Güven bu fotoğrafı görecek mi?

BÖLÜMLER