X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

11. Bölüm

Aslı’nın yazdığı mektup Deniz’in, Efe’nin yazdığı mektup da babası Salih’in duygu dünyalarını altüst ediyor.

“Olmasa Mektubun…”

İki mektup
İki başkaldırış
Biri aşka, biri hayata
Ve iki ayrı mektup
İki ayrı yüreğe düşen
İki ayrı kor aynı zamanda

Oysa bir zamanlar
Masallar anlatırdık birbirimize
Ve kor yerine
Üç yeşil elma düşerdi gökten üzerimize
Biri ona, biri bana diğeri de tüm sevdiklerimize
Çocuk olmak paylaşmaktı
Çocukluk böylesine güzeldi işte

Aslı, birkaç ay önce kendi elleriyle yazdığı aşk mektubunun tam da Deniz konusunda ikilemde olduğu bir dönemde açığa çıkmış olmasıyla Deniz’e karşı oldukça zor bir duruma düşmüştür. Bu da yetmezmiş gibi Mine’ye olan kızgınlığının hat safhaya ulaştığı günlerde Mine ile aynı evi paylaşmak zorunda kalmaları her ikisi için de hiç kolay olmayacaktır.

Efe’nin tüm çabaları Gönül’ü Urla’da kalmaya ikna edemezken, üstüne üstlük Gönül; Metin ve Efe’yi karşısına alarak kendisini aynı anda seven iki kardeşin aşkına karşılık vermesini beklemelerinin son derece yersiz olduğunu sertçe anlatarak artık bu çocukça hareketlere son vermeleri konusunda ikisini de uyarır.

Aslı’nın yazdığı mektup Deniz’in, Efe’nin yazdığı veda mektubu ise en çok babası Salih’in duygu dünyalarını alt üst ederken, Efe bir yandan bugüne kadar Gönül’le ilgili izlediği tutumun bir yandan da sınavının kötü geçmesinin sonuçlarını düşünerek yeni kararlar almak zorundadır.
Murat’ın işletmesini devraldığı Plaj Kafe’nin açılışı yaklaşmakta, Canan’a görücü gelmesi haberiyle birlikte Murat’ın Canan ve Leman arasında yaşadığı karmaşa ise her geçen gün daha da kızışmaktayken, Altan’ın; oğlu Koray’a vereceği büyük ceza ve Mine’nin Almanya’daki eski aşkı Mert’in Urla’ya sürpriz ziyaretiyle işler iyice arapsaçına döner. Kısacası Efe, Aslı ve Deniz için bu yaz tatili daha şimdiden oldukça hararetli geçeceğe benzemektedir.

BÖLÜMLER