X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

110.Bölüm

Güven hapse giriyor, Aslı perişan

Güven sorgusunun ardından tutuklanıyor ve hapse giriyor. Aslı da  perişan oluyor. Güven tutuklanmıştır. Sorguya alınır. Güven’e hapishane yolu gözükür. Aslı perişandır. Güven’in dolandırıcılık yapmış ve kendisine verdiği sözü bozmuş olmasından korkar. Güven, uzun süredir görmediği birisine hapiste rastlar. İlk defa hapishaneye giren Güven’in başı türlü belalara girer.
Deniz, Leyla’nın söylediği bir söz üzerine çok sert tepki gösterir. Leyla da boş durmaz. Deniz’in hayatını mahvedecek bir harekette bulunur. Öte yanda Deniz, dolandırıcılığa bulaştığı için vicdan azabı içindedir. İlk başta suskunluğunu korusa da, dolandırıcılığı Güven’le birlikte yaptığını kızlara söyler. Deniz teslim olmaya gider. Aslı ve Mine, sevgililerini bu beladan kurtarmak için Seyfi’ye parasını vermek için pavyona giderler. İkili gittiklerinde Nurgül’ü karşılarında bulurlar. Nurgül’ün hala pavyonda çalıştığını duyan Metin deliye döner ve Nurgül’ü kaçırmaya kalkar. Diğer tarafta Aslı, Güven’i hapiste ziyarete gider. Görüş sırasında gelen bir mesajın ardından Güven Aslı’ya çok tehlikeli bir soru sorar. Acaba bu soru nedir?

BÖLÜMLER