X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

114.Bölüm

Güven ile Deniz kapışıyor

Hapishaneden çıkan Güven, olup bitenleri öğreniyor ve Deniz’i bulup, ondan hesap soruyor. Deniz, Aslı’ya ona karşı hâlâ bir şeyler hissediyor olabileceğinden bahsetmiştir. Aslı, bu söz karşısında neye uğradığını şaşırır. Aslı’nın Deniz’e cevabı acaba ne olacak? Diğer taraftan Aslı, yaşananlardan dolayı suçlanmaya devam edilir. Deniz’le öpüşmesinin hesabını bu sefer Kamil ve Hafize sorar. Aslı, ailesinin bu tepkisi karşısında hiç bilmedikleri bir gerçeği onlara açıklar.
Güven hapisten çıkar. Deniz ile Aslı arasında yaşananları öğrenir? Aslı, olanları Güven’e açıklarken zor anlar yaşar. Güven, Aslı’ya “Deniz seni zorla mı öptü?” diye sorar. Aslı bu soruya cevap verebilecek mi?
Güven, Deniz’in peşine düşer. Deniz’in Güven’den korkusu yoktur. İkili karşı karşıya gelirler. Güven ile Deniz arasında sert bir karşılaşma yaşanır. Öfkesi bir türlü dinmeyen Güven kontrolünü tamamen kaybeder. Deniz ölümle yaşam arasındaki ince sınırdadır. Bu tarafta fırtınalar koparken Mine ise ortalıklarda yoktur. Mine’ye ne oldu? Tüm bu sorular “Kavak Yelleri”nin bu bölümünde yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER