X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

117.Bölüm

Güven köşeye sıkışıyor

Aslı, Elena’yı Güven’in yanında görüyor. Güven ise bu durumu Aslı’ya nasıl açıklayacağını düşünüyor. Mine, hamile olduğunu öğrenir. Deniz bunu duyacak mı? Mine’nin işi zordur. Kendisini bu hale düşürdükleri için herkese kızgındır. Mine, Aslı’ya hiç beklemediği, ağır sözler söyler. Mine’nin Aslı’ya yönelik bir planı mı var? Öte yandan Burak’ın Deniz’lerin oteline ortak olmasına ramak kalmıştır. Deniz’in durumdan haberi yoktur. Acaba Deniz, Burak'la sözleşmeyi imzalamadan, annesini durdurabilecek mi? Aslı, Güven’in yanında Elena’yı görmüştür. Güven durumu nasıl açıklayacak? Güven’in Elena’yı Aslı’dan saklaması zordur. Acaba Güven ile Aslı’nın ilişkisi, yine bir sınavdan mı geçecek? Elena belasından kurtulamayan Güven’in bir ziyaretçisi daha vardır. Yıllardır aradığı bu kişi acaba Güven’in hayatını nasıl etkileyecek? Aslı ise eski anıları canlandıracak bazı işaretlere rastlar. Hiç beklenmeyen birinden gelen telefon, Aslı’nın hayatını değiştirebilir.
Mine’nin hamile olduğunu öğrenen Leyla, Deniz’i kaybetme korkusuyla elindeki tüm kozları oynar. Mine, çocuğu aldırmaya kararlıdır. Peki yapabilecek mi, içindeki Deniz’i söküp atabilecek mi? Tüm bu sorular “Kavak Yelleri”nin bu bölümünde yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER