X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

118.Bölüm

Güven’in başı Elana ile belada

Güven, Elena’dan kurtulmak için bir plan yapıyor. Deniz, Leyla’nın hamile olduğuna inanmaz. Onu zorla test yaptırmaya götürmek ister. Leyla bu kıskaçtan kurtulacak mı? Deniz, aynı zamanda Mine’nin de hamile olduğunu öğrenir. Mine ise bebeğin Deniz’den olmadığını söyler. Yoksa bebeğin babası gerçekten Burak mı? Deniz ve Leyla, kimsenin beklemediği bir sürpriz yaparlar.
Aslı, Efe’nin numarasından aranmıştır. Telefonun ucunda kim var? Aslı’nın kafası allak bullak olur. Efe’nin yaşadığına inanamaz. Ancak rastlayacağı bir olay, Aslı’nın kafasını iyice karıştırır. Güven ise babasıyla karşılaşmıştır. Yıllardır içinde sakladığı bir çift lafı babasına söyleyebilecek mi? Güven’in başında bir bela daha vardır, o da Elena. Güven’in Elena’dan kurtulmak için bir planı vardır. Bu plan işe yarayacak mı?
Deniz, Mine’nin karnındaki bebeği aldırmaya gittiğini öğrenir. Deniz, Mine’ye yetişip engel olmaya çalışır. Acaba başarılı olabilecek mi? Diğer tarafta Aslı, Efe’nin numarasının yerini öğrenir. Güven’le birlikte telefon sinyallerini takip ederler. Peki, Aslı gittiği yerde aradığını bulabilecek mi?
Tüm bu sorular “Kavak Yelleri”nin bu bölümünde yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER