X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

120.Bölüm

Yeni umutlar, yeni başlangıçlar…

Geride kalan yılda yaşadıkları, kahramanlarımızın daha da büyümesine yardımcı oldu. Şimdi her biri, hayata farklı bir pencereden bakıyor. İzmir’de tekrar bir araya geldiklerinde her şeyin çok güzel olacağını düşünmüşlerdi ama, hayal kırıklığına uğradılar. Şimdi yaralarını sarmak için yeni bir başlangıç peşinde hepsi. Bu yüzden eski aşkları; İstanbul’a dönüyorlar tek tek. Peki ama bu başlangıç her şeyi değiştirecek mi, yoksa kahramanlarımızı geri dönüşü olmayan yollara mı sokacak? Tıp fakültesinden mezun olan Aslı, hayatının en önemli kararlarını vermek zorundayken nelerden vazgeçmek zorunda kalacak? Güven, Aslı’nın duvarlarını yıkmayı başarabilecek mi? Peki ya kendi duvarlarına ne olacak?                                 Deniz bu sefer hayallerinin peşinden koşacak mı? Mine, hayatında ilk kez kendisi için girdiği mücadelede galip gelecek mi? Yolları tamamen ayrılan sevgililer, aşklarının peşinden koşacak mı, yoksa yepyeni yollar mı çizecekler kendilerine?                            
Farklı umutlar, beklentiler ve hayal kırıklıkları yüzünden birbirlerinden uzaklaşan kahramanlarımızı İstanbul’da büyük sürprizler bekliyor.                                
Kahramanlarımız yepyeni serüvenlere atılırken yanlarında kimler olacak? Eski dostların arasındaki buzlar eriyecek mi? Yeni tercihler yeni birlikteliklere mi neden olacak, yoksa şoke eden ayrılıklar mı yaşanacak? Eski dostlardan alınan haberler hayatlarını ne kadar değiştirecek?                                                                                  

BÖLÜMLER