X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

121.Bölüm

Burak’ın katil zanlısı olarak aranan Deniz, Güven ile birlikte saklanmaktadır. Ancak ikili oldukça zor durumdadır. Polisler Deniz ve Güven’i sıkıştırmıştır. Yakalanmaları an meselesidir. Aslı’ya gelen gizemli bir mesaj her şeyi değiştirir. Aslı biriyle buluşmaya gider. Buluşacağı kişi acaba Efe mi? Güven içinden çıkamadığı soruyla yüzleşiyor. Efe gelirse Aslı ne yapacak? Burak’ın karısı Zeynep, Mine’nin peşindedir. Mine’den ne istiyor? Metin, Burak’ın katilinin kim olduğu hakkında bir ipucu bulur. Bu Deniz’i kurtarmaya yetecek mi? Efe’nin mezarı başında beklenen buluşma gerçekleşir. Sır çözülür.

Dostluğun ve aşkın yolculuğu devam ediyor. Tüm bu sorular “Kavak Yelleri”nin bu bölümünde yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER