X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

122.Bölüm

Mezarlıkta Efe’ye dair sır açığa çıkar. Aslı, gerçekleri öğrenince darmadağın olur. Bu durum, Aslı’nın Güven ile ilişkisini etkiler. Aslı, duvarlarını tekrar yükseltince, Güven seçim yapmak zorunda kalır.                                                                        
Metin, Burak’ın katilinin peşindedir. Acaba gerçek katili yakalayabilecek mi, yoksa Deniz, işlemediği bir cinayet yüzünden hapse mi gerecek? Bu arada Mine ve Deniz için de ayrılık çanları çalmaktadır.                                                                                           
Güven, uzun zamandır görmediği bir arkadaşıyla karşılaşır. Güven’e yapılan büyük teklif Güven’in hayatını nasıl değiştirecek?                                                      
Aslı, mezuniyet töreninde hayatının kararını verir. Yaptığı seçim herkesi şaşırtır.

BÖLÜMLER