X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

127.Bölüm

Aslı ile Mine, barda Caner tehlikesiyle karşı karşıyadırlar. Caner’in niyeti kötüdür. Kızlar bu hasta ruhlu adamın elinden kurtulabilecekler mi? Güven ise Fikret’le birlikte bara doğru gelmektedir.

Aslı’nın barda başına gelenler Güven’i tedirgin eder. Güven’in işten atılması ve ev sahibinin yarattığı sorun, ikilinin arasının açılmasına neden olur. Aslı’nın, Güven’le ilişkisine dair korkuları yüz üstüne çıkar. 

Güven ve Aslı’nın evden çıkmak zorunda kalmaları istenmeyen karşılaşmalara neden olur. Aslı, Mine’nin evinde, Güven Atakanların konağında kalmak zorunda kalır. Mine’nin eve beklenmeyen gelişiyle, herkesi heyecan dolu bir gece bekler.

Güven ve Fikret’in buldukları yeni iş, beklemedikleri bir anda maceranın içine girmelerine neden olur. Bununla birlikte eski dostumuz, “Babacım” dediği kişiyle buluşur. Peki, kim bu adam?

Hayriye’nin evlilik baskısı, Fikret’in hayatına dair büyük bir sırrın ortaya çıkmasına sebep olur. Öte yandan Deniz ile Hayal arasındaki yakınlaşma git gide yükselir. Bu manzaraya kim şahit olacak? Hayal ile geçirdiği geceyi, Mine’nin bildiğini öğrenen Güven ise, yeni bir kararın eşiğindedir.

BÖLÜMLER