X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

128.Bölüm

Fikret’in hayatındaki sırlar adım adım gün yüzüne çıkıyor. Güven, Aslı’ya tehlikeli bir itirafta bulunmak üzeredir. Bu itiraf her şeyi bitirebilir. Diğer yandan Aslı’nın mecburi hizmet yeri belli olur. Güven ile Aslı’nın yollarını ayrılıyor mu?
Deniz ile Hayal’in yakınlaşması tehlikeli bir noktaya gelir. Deniz, Mine’den sonra yeni bir aşka mı yelken açıyor? Deniz, Atakan ile Su’nun boşanmaması için elinden geleni yapar. Ama bu konuda Deniz’in, Mine’nin de desteğine ihtiyacı vardır. 
Güven’i gelecek korkusu sarar. Aslı’nın kendisinden gurur duymasını istemektedir. Güven, Aslı’ya kendi evlerinin ilk demirbaşını alır. Öte yandan Güven, Fikret’i yanına alarak bir iş kurmaya çalışır. Güven’in bu konuda yeni dostunu ikna etmesi o kadar kolay değildir. Ancak sonunda ikiliyi deli dolu bir macera bekler.
Fikret’in radyodaki gizemli kişiyle konuşması devam eder. Fikret’in hayatındaki sırlar adım adım gün yüzüne çıkar. Güven, Fikret’in evinde bugüne kadar görmediği bir odayı keşfeder. Güven, Fikret’in sırlarını öğrenecek mi?
Mine’nin evine bir zarf gelir. Deniz’i ilgilendiren bu sır dolu zarf acaba nereden gelmektedir? Diğer tarafta Aslı, kendisini hiç beklenmeyen biriyle bilgisayarda yazışırken bulur.

BÖLÜMLER