X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

129.Bölüm

Aslı ile Fikret bilgisayar karşısındadırlar ve Aslı, Fikret hakkındaki gerçekleri öğrenmeye çok yakındır. Acaba neler olacak? Öte yandan Aslı, Lerzan’ın çocuğu Çınar’la uğraşmaya devam eder. Bu sefer Aslı, kolay lokma olmadığını gösterir ve Çınar hakkında önemli bir gerçeği keşfeder.
Fikret ile Güven çay ocağını açarlar. Muhteşem ikili, çay satarken birbirlerine düşerler. İkisi arasındaki bu didişme bir iddiaya yol açar. Peki, bu yarışın galibi kim? Fikret, radyodaki gizemli sesin sahibi Sıla ile buluşur. Güven, Aslı ile birlikte yuva kurmak için elinden geldiğince uğraşır.
Mine, Deniz’e bir zarf getirir. Zarfı alan Deniz, okulunun yolunu tutar. Okul taksitini ödemeye çalışırken de eski bir dosttan yardım alır. Para sıkıntısı bitmeyen Deniz, yeni bir işe girer. Bu iş Deniz’i hiç de ait olmadığı bir dünyanın içine sokar. Diğer tarafta Mine, Lerzan’ın iğnelemeleri altında kalır. Aslı’yla kıyaslanan Mine, bu duruma bozulur. Lerzan’ın lafları,  Mine’nin kendisine yeni bir hedef aramasına neden olur.

BÖLÜMLER