X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

131.Bölüm

Aslı’ya kırgınlığı devam eden, yetmezmiş gibi Aslı’nın çalıştığını öğrenen Güven, üzerine titrediği çay ocağını yerle bir ediyor.
Efe, büyük bir kaza geçirir. Bu kazanın Efe’ye etkileri ne olacak? Efe, gizemli arkadaşı Sıla’nın sırlarını öğrenir. Efe, Sıla’ya hoş bir sürpriz hazırlar. Efe’nin, yeni işi Mine’nin şirketine gitmesidir. Güven’in Aslı’ya kırgınlığı devam eder. Yetmezmiş gibi Aslı’nın çalıştığını öğrenen Güven, üzerine titrediği çay ocağını yerle bir eder. Uzun süredir görmediği bir dostundan aldığı telefonla Güven, eski mesleğine geri dönmenin eşiğindedir. Deniz, Mine’yi tekrar kazanmak için umutlanır. Fakat ciddi bir rakibi vardır, Erdal. Erdal’ın da Mine’ye ilgisi var. Mine ile Deniz’in yolları iş nedeniyle tekrar kesişir. Diğer taraftan Erdal, kapalı kapılar ardında bir işler çevirir. Aslı, Fikret’in bir tanıdığına rastlar. Acaba Efe’ye giden yol, bu kişiden mi geçecek? Bunlarla birlikte Aslı, Güven’in gönlünü almak için Fikret’in tavsiyesiyle Güven’e bir jest hazırlar. Bakalım Aslı’nın bu çabası ikilinin barışmasını sağlayacak mı? Öte yanda Fikret’in Mine’nin şirketine yapacağı teslimat ikiliyi birbirlerinin dibine getirir. Yoksa buluşma bu sefer mi?

BÖLÜMLER