X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

136.Bölüm

Güven’in dolandırıcılığı açığa çıkar. Aslı, bunun arkasında bir neden olduğuna inanır ve Güven’in peşine düşer. Güven’in polislerle de başı derttedir. Bir otel odasında kıstırılan Güven’i tehlikeli saatler beklemektedir. Güven’in sözleri Aslı’nın canını acıtır. Güven, Aslı’ya yaşattıklarının açıklamasını yapabilecek mi? Aslı’nın intikamı fena olacaktır. Aslı, İzmir’e dönme karar verir. Aslı’yı teselli eden ise hiç beklemediği biri olur.
Deniz, Bonema’nın fotoğraf çekimleri için çalışırken hiç beklemediği bir engelle karşılaşır. Mine ile Deniz, bu iş için birlikte çalışacaktır. Zorlu bir süreç ikiliyi beklemektedir. Bunlarla birlikte Mine, tahlil sonuçları için doktora gider. Doktorun söyleyecekleri Mine’nin hayatını etkileyecektir. Diğer tarafta Sıla fenalaşmıştır. Efe, Sıla’yı hastaneye götürür. Sıla’nın hayatla bağları giderek kopmaktadır. Efe, gitmeyi kafasına tekrar koyar.
Aslı’nın telefonuna gelen bir mesaj Aslı’yı eski bir tanıdıkla yüz yüze getirir. Efe ve Aslı birbirlerine doğru yürürler. Ve, büyük buluşma gerçekleşir.

BÖLÜMLER