X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

140. Bölüm

Aslı, Efe’nin kendisinden bir şeyler sakladığının farkındadır. Acaba Efe, Aslı’ya sırrını söyleyecek mi? Aslı ile Efe, konaktaki kafeteryaya gelen müşterilere yemek hazırlama telaşına düşerler. Bu durum ikisi arasında bir yakınlaşma sağlar. Üstelik Aslı ile Efe hiç beklemedikleri bir yerde, baş başa bir gece geçirmek zorunda kalırlar. İkiliyi eğlenceli saatler beklemektedir. Rüya gibi bir gece yaşayan Aslı için uykudan uyanma vakti gelir.
Deniz, Lerzan sayesinde yeni insanlarla tanışır. Yeni iş fırsatları Deniz’in önünde durmaktadır. Mine ise Deniz ile Lerzan arasında bir ilişkiden şüphelenir. Bu şüphe onu şeytani bir yola sürükler. Bununla birlikte Deniz’in Mine’ye bir sürprizi vardır. Ancak Duygu’nun oyunu bu sürprizi engeller ve bir yanlış anlaşılmaya neden olur. Mine, Deniz’e bir şans vermeyi düşünmektedir. Peki Deniz bu durumda ne yapacak? Aslı, evli olduğu için Efe’den uzak durmak zorundadır. Efe’nin artık başka bir hayatı olduğuna ikna olur. Peki, gerçekten öyle mi?

BÖLÜMLER