X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

158.Bölüm

Güven, Aslı’nın gidişi yüzünden dağılmış haldedir. Oyunculuk yeteneği keşfedilince, Güven bir nebze de olsa toparlanır. Çekim gününde Güven’in başına gelmeyen kalmaz. Aslı’nın ne yaptığı merak eden Güven soluğu onun yeni evinde alır. Karşılaştığı manzara Güven’i şaşkına çevirir.
Deniz, reklam işini almasında Özge’nin parmağı olduğunu öğrenir. Büyük hayal kırıklığına uğrar. Deniz her şeyi açıklayacakken, Mine’nin sürprizi yüzünden gerçeği saklamak zorunda kalır ve para için hiç yapmayacağı bir işe kalkışır. Mine ise Deniz’in bir şeyler sakladığının farkındadır. Deniz’i takip eden Mine’yi acaba nasıl bir sürpriz bekliyor?
Aslı, arkadaşlarından ayrılmaya karar verir. Bu kararından onu kimse döndüremez. Aslı bambaşka bir dünyanın içine girer. Bu dünyada, farklı biriyle, Ayhan’la karşılaşır. Aslı ayakta durmaya çalışırken, Ayhan onun en büyük destekçisi haline gelir. Aslı’nın konaktan ayrılışı ise büyük bir hüzne neden olur.

BÖLÜMLER