X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

48.bölüm

Dans kursunda keyifli saatler

Kamil, Bilal’i garda tek başına görünce şoke olur. Canan’ın iyiliğini düşünen Bilal, çaresiz kalarak olanları Kamil’e anlatır. Duyduklarının etkisiyle sinirden deliye dönen Kamil, Canan’ı evlatlıktan reddeder ve kızının utancını saklamak için elinden geleni yapar.
Efe’nin dükkanı mühürlenmiş, işi konusundaki hayalleri tehlikeye girmiştir. Yeni tanıştığı Alp Bey’den almayı umduğu işi de kaybedeceğini düşünerek dükkanı tekrar açtırabilmek için herkesten yardım ister. Bu konuda hiç tanımadığı bir kişinin yardımıyla oldukça şaşırır.
Aslı’nın ise hâlâ kafası karışıkken; Umut’un tavırları, Efe’nin zor durumu ve Deniz’den de bir haber olmaması durumu büsbütün zorlaştırır. Üstelik Duygu’nun Efe’ye karşı olan tutumu konusunda düşünceleri değişmemiştir ve Efe’nin bu yüzden incinmesinden çok korkmaktadır.
Mine ise oldukça zor günler geçirmektedir. Betül tarafından babasıyla yakalanır. Cem olanları Betül’e açıklamaya çalışırken yine en büyük yarayı alan Mine olur.
Konakta da aynı dert Ayşe Teyze’yi sarmıştır. Cem’in Mine’ye aldığı bir hediye, Mine’nin durumu ve Osman Bey’in bu olanlardan bihaber olması Ayşe Teyze’yi sıkıntıya sokar. Diğer yandan Hafize de Canan’dan haber alamamış, içine bir kurt düşmüştür.
Tüm bunlar olurken Gönül’ün okulunda yaşanan gergin olaylar, polikliniğin önünde patlak verecek ve büyük bir kargaşaya neden olacaktır.

 

BÖLÜMLER