X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

53.bölüm

Aslı’yı ayrılık hüznü sardı...

Kafası yeterince karışık olan Efe, Deniz’in de aramasıyla kendini iyice çıkmazda bulur. Bir yanda Aslı hakkında bastıramadığı duyguları, diğer yanda ise en iyi arkadaşına aşık olamayacağını söyleyen mantığı olunca, zor duruma düşmesi kaçınılmaz olur.

Deniz ise, Amerika’da Efe’den farklı bir durumda değildir. Aslı’yı aramak ister; ancak bir türlü cesaretini toplayıp da onunla konuşamaz. Çareyi yine Efe’den yardım istemekte bulur.

Mine içinse, işler hiç olmadığı kadar yolunda gitmektedir. Konağa dönmüştür, annesi yanındadır ve babasıyla sorun yaşamamıştır. Mahkemenin sonucunda babasının soyadını alabilecektir ve Kamil’in sırrını kimseyle paylaşmamıştır.

Metin ve Gönül’ün evinde ise tam bir curcuna vardır. Gönül’ün hamile olduğunu öğrenen Metin, o sevinçle herkese haber vermiştir. Urla’dan çat kapı gelen Şükran ve Salih’e mi, Metin’in sevincine mi, yoksa annesinin oyununa mı üzüleceğini bilemeyen Gönül, çaresizce bu curcunanın içinde sıkışıp kalır.

Ayşe Teyze ve Osman Amca arasında ise işler hiç iyi gitmemektedir. Osman Amca konağa dönmemeye kararlıdır, Ayşe Teyze’ye, Mine’ye ve Nur’a çok kızgındır. Bu durumda da kabak yine Efe’nin başına patlar.

Aslı’nın ise, Efe’nin sürekli bir yakın bir uzak davranmasına ve yakın arkadaşının bu anlık değişikliklerine anlam veremeyince, sinirleri bozulur. Üstüne üstlük anne ve babasının Urla’ya gidecek olması ve onun konakta yalnız kalacak olması da canını çok sıkmaktadır. Durum böyleyken, aradığı desteği Efe’de bulamayınca çok kırılır.

Sonunda olaylar yine çığırından çıktığı yere, Efe’nin evine dönecek, Betül kuşkularından ötürü Mine’yle konuşmak isteyecek ve tam Efe için her şey oturmuşken, Mine işleri bir kez daha karmaşık hale getirecektir.

BÖLÜMLER