X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

55.bölüm

“Kavak Yelleri”nde muhteşem sezon finali!

Aslı önce ailesinin sonra da Efe’nin gidişi ile yapayalnız kalmıştır. Efe’nin duygularına vereceği karşılığı bilememesi onu daha da içinden çıkılmaz bir duruma sokmaktadır.

Mine, bir yandan babasıyla yaşama kararının verdiği mutluluk ve  huzurla sevinirken, diğer yandan da anneannesini bıraktığı için mutsuzdur. Mine’de kendi içinde savaş vererek asıl istediğinin ne olduğuna karar vermek zorunda kalacaktır.

Efe Urla’ya döndükten sonra herkesten uzakta tam anlamıyla kendiyle yüzleşecek ve Aslı’ya karşı olan duygularıyla yüz yüze gelecektir.

Gençlerin durumu böyleyken Metin ve Gönül’ün durumu de hiç iyi değildir. Metin Gönül’ün hamile olmadığını öğrenince yıkılır ve evliliklerinin gidişatını düşünmek için Urla’ya gitmeye karar verir. Fakat Urla’ya giden tek kişi de Metin olmayacaktır. Ayşe ve Osman da dönmeyi düşünmektedir. Aslı ve Mine de dönüp dönmemek konusunda kararsızdırlar.

Herkes kendi derdiyle boğuşurken, herkes kendi kararlarını vermeye çalışırken, tesadüfler yine kahramanlarımıza oyun oynayacak ve onları hikayenin başladığı yerde, hayatlarının tam ortasında tekrar karşılaştıracaktır.

 

BÖLÜMLER