X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

65.bölüm

Deniz ve Ada'nın morale ihtiyacı var

Aslı’yı Deniz’le bir otele girerken gören Efe ne yapacağını bilememektedir. Artık birbirlerine açıklamaları gereken çok fazla şey vardır. Deniz ise bugüne kadar Ada hakkında uğraşıp da ortaya çıkaramadığı gerçekleri en sonunda öğrenir. Fakat bu gerçeğin insanı yalandan daha fazla üzebileceğini anlamasına sebep olur. Mine Cansu’yla beraber Berrin’den kaçmaktadır. Beklemediği bir anda karşısında Berrin’i bulan Ayşe ise doğru olduğunu düşündüğü şeyi yapar.
Atakan’ın okulunun başlama vaktinin gelmesi hem Su’yu hem de Efe’yi çok üzmektedir. Efe’nin tek tesellisi yeni alacağı iş ve bu sayede ulaştığı dükkanı büyütme fırsatıdır.  Su ve Aslı’nın yeni evinde ise problemler bitmek bilmez. Neyse ki sorunlarına destek olacak birileri ortaya çıkıverir. Su’yun sürpriz bir kısmeti vardır.
Mine, Cansu için tek başına mücadele etmekten yorulmuşken yanı başında bir dert ortağı bulur. Deniz’in sıkıntısını öğrenen arkadaşları, onun ve Ada’nın moralini yükseltmek için harekete geçerler. Ama Deniz ve Ada bir anda birbirlerinden ayrı düşmek zorunda kalırlar.
Efe işleri büyütme telaşında ne kadar hızlı yol aldığını çok geç fark eder. Yeni evleri Aslı’ya sürprizler hazırlamaya devam etmektedir. Deniz ise tekrar karşısında bulduğu Ada’nın hayalini gerçekleştirmek için, bir an bile tereddüt etmez.
Farklı dünyalara savrulup, tekrar toparlanırken birbirlerinin değerini anlamakta zorlanan gençlerimiz yolculuklarına devam ediyor. Eski dostlar uzun zaman sonra yeniden bir araya geliyor. Bakalım aralarındaki düşmanlık daha ne kadar sürecek?

BÖLÜMLER