X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

70.bölüm

Efe’yi ve arkadaşlarını zor günler bekliyor

Kopan fırtınaların büyüklüğü kahramanlarımıza birbirlerini hatırlatıyor. Zor günler kolkola girilerek aşılırken, dostluk ve dayanışmanın önemi yeniden hatırlanıyor.
Efe, dükkândaki patlamadan Deniz’in yardımıyla kurtulmuştur. Ancak hastanede onu zor günler beklemektedir. Doktorlar uzun süre oksijensiz kalan Efe’yi ilaçlarla uyutmaktadır. Birkaç gün içinde ilaçlar kesilecek ve Efe’nin kendi kendine uyanması beklenecektir. Herkes umutsuzluğa kapılmıştır. Onları toparlayan Aslı olur.
Diğer yandan Deva’nın bütün bu olayların ortasında kalmış olması, hem Canan’ı hem de Murat’ı çok üzmüştür. Burak’ın Mine’nin hayatında gittikçe daha fazla yer kaplaması Su’yu korkutur. Mine’yi uyarmaya çalışır ama Mine’nin haklı tepkisi, onu Burak’ı daha yakından tanımaya karar verir.
Sedat hala yakalanamamıştır. Üstelik Aslı’yı rahatsız etmeye devam etmektedir. Deniz artık buna bir son vermeleri gerektiğine karar verir. Bu konuda Mine’den ve Atakan’dan yardım ister. Birlikte Sedat’a hayatı boyunca unutmayacağı bir ders vereceklerdir. 
Efe’nin artık uyandırılma vakti geldiğinde ise herkes umulmadık bir şokla karşılaşır.

BÖLÜMLER