X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

73.bölüm

Mine, Burak ile evlilik yolunda

Mine, Burak ile evlilik yolunda ilk adımı atıyor. Bu durum ise Burak ile duyduklarından ötürü Deniz’i tedirgin ediyor.
Deniz, Ayşegül’den duyduklarından sonra, Mine için korkulu rüyalar görmeye başlar. Mine’nin evlilik kararının duyulması farklı tepkilere neden olur. Aslı ve Su, öğrenci yurduna girer girmez, birbirlerine veda etmelerini gerektirecek bir sürprizle karşılaşırlar. Efe, Atakan’ın yerine işe başvuran aşçıların hiçbirini beğenmez. Ama elinde yedek bir planı vardır.
Mine ve Burak’ın basit bir nikâhla evlenme planları Melek’i mutsuz eder. Düğün hazırlıkları bir anda büyümeye başlar. Efe sonunda aradığı aşçıyı bulur. Ancak adamın geçmişten kalan sorunları vardır.
Mine’yi dükkandan almaya gelen Burak, onu Deniz’le yanyana görünce, sinirlerine hakim olmakta zorlanır. Mine evlilik kararını açıklamak için gençleri yemeğe davet eder. Aslı’nın yurtta geçirdiği ilk gecede ummadığı bir konuğu olur. Burak’ın ailesi Mine’yi istemeye gelecektir ama Deniz’in de orada olacak olması sorun yaratır. İsteme gecesinde Osman beklenmedik bir çıkış yapar. Aslı’nın yurdunda taraflar iyice netleşir. Efe en sonunda aradığı adamı bulduğunu düşünürken, planlarını alt üst edecek bir gelişme yaşanır. Mine düğün telaşına yenik düşer. 

 

BÖLÜMLER