X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

77.bölüm

Efe, Merve’nin tuzağına düşecek mi?

Merve, Efe ile yakınlaşmak için hazırladığı planını sürdürüyor. Burak’ın ölümüne sebep olduğunu düşünen Mine, korkuyla Ayşe’nin yanına kaçar. Deniz ve Efe, duruma el koymak için eve giderler. Ama evde kimse yoktur. Anneannesinin kollarına sığınan Mine’nin kendisini bekleyen tehlikeden haberi yoktur.
Merve, Efe’den beklediği karşılığı alamaz. Ama bu yurtta onunla yakınlaştığını söylemesine engel değildir. Merve’nin yalanı hızla yayılır. Efe bu yakınlığı reddetmeyerek herkesi bir kere daha şaşırtacaktır.
Mine’nin etrafındaki çember gittikçe daralmaktadır. Deniz artık Mine’yi yalnız bırakmamaya, onu bütün tehlikelerden korumaya kararlıdır. Ama bu kararı Deniz’e pahalıya patlayacaktır.
Aslı, Merve’yi bütün yurda rezil edecek bir plan kurmaktadır. Ama bilmediği bir şey vardır. Merve intikam için her şeyi göze alabilecek bir kızdır. Bu arada Nimet, Aslı yüzünden uğradığı soruşturmadan aklanır. Artık Merve’yle işbirliği yapıp Aslı’ya unutamayacağı bir ders vermeye hazırdır. Nimet, Aslı’ya pis bir tuzak kurar.

BÖLÜMLER