X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

81.bölüm

Mine kaza geçiriyor

Talihsiz bir kaza geçiren Mine reklam filminde oynayamıyor. Mine’nin yerinde kim oynayacak sorusu ise merak konusu oluyor.
Doğumu başlayan Şükran’ın hastaneye yetişme şansı yoktur. Tek umut, Aslı’nın telefondaki Ayşe’nin yardımıyla doğumu yaptırmasıdır. Mine’nin işe geç kalması başta Deniz olmak üzere herkesi telaşlandırır. Mine’nin geçirdiği kazanın öğrenilmesi sette şok etkisi yaratır. Şükran, yardımlarından dolayı müteşekkir olduğu Aslı’ya, onu çok duygulandıran bir sürpriz yapar. Efe, Aslı’ya söylediklerinden dolayı hatalı olduğunu anlar ve Aslı’yla konuşmak ister. Aslı’nın Efe’ye karşı cevabı çok nettir. Efe’nin iş yerinde çıkardığı kavga, Salih’in de işinden kovulmasına neden olur. Salih ve Metin’le tartışan Efe artık onlarla aynı evde kalmak istemez. Efe’nin Uğur’la birlikte geçirdiği gün, Uğur hakkındaki düşüncelerinin değişmesine neden olur. Kardeşi ve yeğenlerinin yüksek hastane masrafları, Efe’nin yapmayı önceden aklına bile getiremeyeceği bir işe girmesine neden olur.  Başına gelen kaza Mine’nin reklamda oynamasına engel olur. Mine kendisinin yerinde kimin oynayacağını bulur. Başlangıçta iyi gibi gelen bu fikir, ilerleyen günlerde canının iyice sıkılmasına sebep olacaktır. Su yaşadıklarından sonra Mine’nin moralini biraz olsun düzeltebilmek için onu dışarı, eğlenmeye çıkarır. Ama gece bekledikleri gibi bitmeyecektir. Bu sırada geçirdiği zorlu gün Efe’nin psikolojisini allak bullak etmiştir. Efe’ye gelen sürpriz misafir kafasının iyice karışmasına neden olur.

BÖLÜMLER