X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

88.Bölüm

Deniz ve Su paralarının peşine düşüyor

Güven’in dolandırdığı Deniz ve Su, paralarını geri alabilmenin yollarını arıyor. Aslı, Deniz, Mine ve Su, Güven’i yakalar ve kaptırdıkları paranın hesabını sorarlar. Güven nuh der, peygamber demez. Ancak Deniz’in kurduğu plan sayesinde paranın nereye gittiği anlaşılır.
Leman otelin kasasındaki paranın eksik olduğunu anlar ve Deniz’e kayıp parayı sorar. Deniz tam dolandırıldığını açıklayacakken, beklenmedik bir isim sayesinde parasını geri alana kadar durumu annesinden saklayabilecektir.
Çocuklar kaçmaması için Güven’in başında nöbet tutarlar. Güven bu nöbetler sırasında onların hayatlarına dair kimi sırlara şahit olur. Bununla birlikte Aslı da Güven’in geçmişiyle ilgili bazı bilgiler edinir.
Hafize, Kamil’e çaktırmadan Oğuz belasını bir süreliğine savuşturur. Buna rağmen Oğuz, Aslı’nın başına daha büyük belalar açmaya hazırlanır. Aslı, Deniz’den yardım ister. Ancak Oğuz kolay yola gelecek gibi görünmemektedir. Bunun üzerine Deniz, Oğuz’dan kurtulmak için harekete geçer.
Mine’nin şahit olduğu beklenmedik bir manzara ise Deniz’le ilişkisini etkileyecek bir gelişmeye sebep olur. Deniz ve arkadaşları, Güven’le birlikte paralarını geri almak için Nazif’in peşine düşerler. Deniz ve arkadaşları Nazif’ten parayı geri alabilecekler mi? Yoksa giden paranın ardından bir bardak soğuk su mu içecekler?
 

BÖLÜMLER