X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

90.Bölüm

Atakan’ı Güven kurtarıyor   

Semih’in hatasına şahit olan Aslı vicdan azabı içindedir. Gerçeği dekana anlatarak eğitimini tehlikeye mi atacak, yoksa ölümcül bir hatanın gizlenmesine göz mü yumacak? Aslı’nın bu konudaki kararı hiç beklemediği bir gelişmeye neden olur.
Annesinin Erkan’la öpüştüğünü gören Deniz küplere biner. Deniz ile Erkan arasında gergin anlar yaşanır. Bunun ardından Deniz, otelden ayrılma kararı alsa da sonunda otelde kalıp mücadele etmeye karar verir. Leman’ın ilişkisinin anlaşılması Mine’nin bazı sırlarının açığa çıkmasına da sebep olur.
Atakan lise arkadaşlarıyla buluşur. Lise arkadaşlarının isteğiyle kumar masasına oturan Atakan, pastane için biriktirdikleri parayı kumarda kaybeder. Atakan’ı düştüğü zor durumdan kurtaracak kişi ise Güven’dir.
Erkan’ın bir açığını arayan Deniz sonunda istediğini bulur. Deniz, Erkan’ı köşeye sıkıştırabilecek mi? Yoksa golü kendi kalesine mi yiyecek?
Öte yandan Güven, Aslı ile konuşmak için hastaneye gider. Fakat ikiliyi hastanede ölümcül bir tehlike beklemektedir. Acaba Güven ve Aslı, bu tehlikeyi kazasız belasız atlatabilecekler mi?

BÖLÜMLER