X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

91.Bölüm

Aslı ve Güven namlunun ucunda

Semih'in sebep olduğu büyük yanlış anlaşılma, Aslı ve Güven'in hayatına mal olabilecek bir tehlike yaratıyor. Semih'in sebep olduğu büyük yanlış anlaşılma, Aslı ve Güven'in hayatına mal olabilecek bir tehlike yaratır. Babasının ölümünün suçunu Aslı'da bulan oğlun silahından çıkan mermiler, Aslı ve Güven’in hayatlarını zehir etmek üzeredir.
Aslı, Semih’in iftirası yüzünden disiplin kuruluna çıkmak zorunda kalır. Okul hayatı sona ermek üzeredir. Acaba sürpriz bir gelişme onu bu durumdan kurtarabilir mi?
Deniz, Mine’yi kırdığını nihayet fark edebilmiştir. Onun gönlünü almak için çabalar. Fakat Deniz’in Mine'ye yaptığı romantik jestleri Osman sahiplenir ve Ayşe'nin gözünde puan kazanır. Deniz’in borç aldığı tefeci ise oteli kontrole gelir. Deniz’le tefecinin konuşmasına kulak misafiri olan umulmadık bir isim yüzünden tehlike çanları çalar.
Atakan pastane açmak için bir dükkan bulur. Atakan’ın bulduğu dükkan Deniz’in hayatını etkileyecek sürpriz bir bilginin açığa çıkmasını sağlayacaktır.
Güven, Deniz ve arkadaşlarını yine kandırmanın peşindedir. Acaba bu sefer de oynadığı oyuna onları inandırabilecek mi? Yoksa birisi onun bu oyununu fark mı edecek?

BÖLÜMLER