X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

92.Bölüm

Güven, Deniz’lerle birlikte Nazif’e tuzak kuruyor

Nazif’in bir açığını yakalayan Güven, hemen bir plan yapıyor ve arkadaşlarının paralarını geri alabilmek için, işin içinde Deniz’lerin de olacağı bir oyun hazırlıyor.
Güven’in yürüdüğünden şüphelenen Aslı, onu çeşitli testlerle sınar. Güven yürüyebildiğini saklamaya çalışırken pişmiş tavuktan beter hale gelir. Aslı ise bu anların keyfini sürmektedir.
Erkan’ın evli olduğunu öğrenen Deniz, onunla bir anlaşma yapar. Acaba Deniz, Erkan’ı hayatından sonsuza dek çıkarabilecek mi? Yoksa Erkan bir işler mi çeviriyor?
Mine’yi ihmal ettiğinin farkında olan Deniz, onun gönlünü almasını bilir. Fakat bu durum Mine’de bazı beklentilere yol açar. Deniz’in aklı ise başka yerdedir. Tefeciye olan borcunu ödemesi için sayılı günü kalmıştır.
Öte yandan Nazif’in bir açığını yakalayan Güven, hemen bir oyun düşünür. Nazif’e karşı, Deniz’lerin yürüteceği bir plan organize eder. Nazif ise kolay lokma değildir. Acaba, Deniz ve arkadaşları paralarını kurtarabilecekler mi?

BÖLÜMLER