X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

94. Bölüm

Güven senedi almak için plan yapıyor

Güven, Deniz’in imzaladığı senedi geri almak için son bir numara yapıyor. Acaba Güven bu kez Nazif’e karşı galip gelebilecek mi,  yoksa ava giderken avlanacak mı?
Nazif’e hesap sormaya kalkan Deniz, dövülerek yol kenarına atılır. Deniz'i takip eden bir gölge ona yardım eder. Mine karşısında annesi Nur’u görünce çok şaşırır. Nur, kızına yaklaşmak istese de Mine onun gelişine şüpheyle bakar. Aslı ile Güven, alkol komasındaki Metin’i hastaneye götürür. Metin yoğun bakımdadır. Aslı, Metin’le ilgilenirken geçmişiyle karşı karşıya gelir. Bu durum, eski yaraların kanamasına neden olur. Leman, duygusal bir konuşmayla Deniz’e, otelin ikisinin hayatları için öneminden bahseder. Deniz büyük bir suçluluk duygusu içinde kıvranır. Acaba otel elden gidecek mi? Oteli kaybetmemek için Erkan’ın bir planı vardır. Acaba bu plan işe yarayacak mı? 
Güven, Deniz’in imzaladığı senedi geri almak için son bir numaraya başvurur. Bu konuda kendisine eski bir dost yardımcı olur. Peki, bu dost kimdir?
Güven, Nazif’e karşı son hamlesini yapar. Güven’in planı yolunda giderken, bir aksilik tüm oyunu mahvetmek üzeredir. Acaba, Güven bu kez Nazif’e karşı galip gelebilecek mi,  yoksa ava giderken avlanacak mı?

BÖLÜMLER