X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

99.Bölüm

Güven eskiye dönüyor, Aslı yoluna taş koyuyor

Güven yine birilerini dolandırmaya başlıyor, durumu fark eden Aslı da Güven’in yoluna taş koyuyor. Güven, tam konuşacakken Aslı’nın kendisine sorduğu soru karşısında şaşkına döner. Hayal kırıklığı ve öfke içinde bu soruya “Evet” der. Aslı bunun yalan olduğunun farkındadır. Neden böyle davrandığı ise bellidir, bağlanacağı insanı kaybetmekten korkar. Güven, Aslı’ya olan sinirini Halil'den çıkarır. Yetmezmiş gibi Seda ile yakınlığını da artırır. Seda, Güven’in bu ilgisine bir anlam veremez, acaba o nasıl bir tepki verecektir? Peki ya Aslı, ikisini bir arada görünce eskisi gibi davranmaya devam edebilecek mi?
Mine’ye bir iş teklifi gelir. Michael adında hoş bir yabancıya İzmir gezisinde eşlik edecektir. Acaba Michael, Deniz ile Mine’nin ilişkisi için bir tehdit mi yaratacak? Deniz ise Michael’dan habersiz, kredi taksitlerini ödeyebilmek için çalışmak zorundadır. Tesadüf bir gelişme onun bir düğünün organizasyon işini almasını sağlar. Yabancısı olduğu bu iş Deniz’i zorlayacak gibidir. Acaba Deniz, düğünün gerginliğini yaşayan gelinin istekleri karşısında ne yapacak?
Güven yine birilerini dolandırmaya başlar. Aslı durumu fark eder ve Güven’in yoluna taş koyar. Öte yandan böbrek hastası Okan’ın durumu kötüye gider. Güven, Okan’ın moralini düzeltmek için ona bir söz verir. Acaba Güven verdiği bu sözü tutabilecek mi? Güven ile Aslı üzücü bir olay sonucunda hiç olmadıkları kadar yakınlaşacaklar, ama nasıl? Tüm bu soruların cevabı bu bölümde yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER