X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

11.Bölüm

Mehmet, Fahri’yi öldürmekten gözaltına alınıyor.

Kardeşini kaybeden Falko, hala kendine gelememiştir. Gözü, Fahri’nin intikamını almaktan başka hiçbir şeyi görmez olur. Hasan onu yatıştırmak için elinden geleni yapmaktadır. Bekir ise kendisi için endişelenmektedir. “Bir an önce bu işi bitirelim, yoksa hepimiz teker teker öleceğiz” diye Falko’ya baskı yapar.

Adamları bir kez daha ellerinden kaçıran Mehmet çok üzgündür. Üstelik ortada olmayan Leyla’nın ellerinde olup olmadığı da belli değildir. Mehmet’i açıkça suçlayan Kemal, ani ve beklenmedik bir karar verir.

Falko’yu sakinleştirmeyi başaran Hasan, Fahri’nin intikamını kendisinin alacağını ona garanti ederek, gizli yerlerinden çıkar.

Mehmet’e ise karakoldan şaşırtıcı bir haber gelir. Mehmet, Fahri’yi öldürmekten gözaltına alınır. Fahri’yi öldüren kurşunun onun silahına ait olduğu da kesinleşince, Mehmet’in durumu ciddileşir.

Mağarada bulunan Dora tedavi altına alınır. İkinci görgü tanığı olarak sorgulanacaktır.

Özlem’e Bilal ile ilgili soru soran Elmas, ağzının payını fena alır. Kemal bile Özlem’in söyledikleri karşısında ne cevap vereceğini şaşırır.

Hasan’ın intikam planını beğenmeyen Falko, işi bizzat kendisi üstelenir. Mehmet’i yok etmek üzere yola koyulur. Bunu fırsat bilen Bekir, Murat’ı arayarak kızkardeşi ve yeğenini kurtarmak istiyorsa, 2 milyon TL’yi hazırlamasını ister. Buluşma yerine bu kez gerçek paralarla giden Murat’ı zor bir seçim, Mehmet’in işini bitirmek üzere olan Falko’yu da büyük bir sürpriz beklemektedir.

BÖLÜMLER