X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

12.Bölüm

Kardeşinin öldürülmesiyle iyice gözü dönen Falko, intikam ateşiyle kavruluyor ve Mehmet’in peşine düşüyor.

Özlem, Mehmet’i dinlemez ve onu yalnız bırakmaz. Otomobilin altında bomba olduğundan bihaber olan Mehmet, Özlem’i arabaya kilitleyerek Falko ile buluşmaya gider. Eli kolu bağlı, Mehmet’in gidişine engel olmayan Özlem çaresizdir. Hasan ise çok geç olmadan Mehmet’i arayarak onu Falko ile buluşmaması için uyarır.

Sözleştikleri gibi para ile buluşma yerine giden Murat, Bekir’in son dakika sürprizi nedeniyle ne yapacağını şaşırır. Çok zor da olsa Murat, kardeşi ile yeğeni arasında bir seçim yapar.

Falko ve Hasan geri geldiklerinde ise onları bekleyen manzara karşısında şok olurlar. Bekir sırra kadem basmış, Şarmanlar’dan da bir kişi eksiktir. Falko, iyice kontrolünü kaybeder. Hasan’a yer yarılsa ve Bekir içinde girse bile onu bulup cehenneme göndereceğini söyler. Paraları alıp Dora ile buluşan Bekir’in keyfi yerindedir. İkili bir otele yerleşirler, biraz alışverişe çıkan Bekir, sahte pasaport ayarlayıp Dora ile yurt dışına kaçmanın planını yapar. Fakat hesaba katmadığı bir şey vardır. Hem Falko hem de eşgalini sonunda belirledikleri polisler peşindedir.

İntikam ateşi ile kavrulan Falko, Bekir’i Hasan’a devreder ve tekrar Mehmet’in peşine düşer. Onu bir eve kadar takip eder. Mehmet, Özlem’in ısrarı ile onun evinde kalır. İkili uyarken Falko içeri girer. Elinde silahı vardır.

BÖLÜMLER