X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

15.Bölüm

Özlem, Falko’dan kendisini bırakmasını istiyor. Falko’nun ona cevabı ise “Senin de bilmediğin şeyler var Özlem, daha yeni başlıyoruz.” oluyor.

Yoğun bakımda olan Mehmet, üç gündür uyutulmaktadır. Ancak Metin’in durumu Mehmet’ten daha ciddidir. Hastaneye getirildiğinden beri Metin komadadır.

Kerem hâlâ eve döndüğüne inanamamaktadır ve geceleri hala kâbus görmektedir. Kerem’in bu durumuna üzülen Leyla, psikolojik destek almaya karar verir. Kerem döndüğünden sonra Murat, ilk kez yeğenini ziyarete gelir.

Bekir ve Hasan tutuklanmıştır. 22 yıl hapis cezası istemi ile tutuklu yargılanacaklardır. Polis her yerde Falko’yu aramaktadır. Falko’nun zorla alıkoyduğu Özlem’i bırakmaya niyeti yoktur. Kendine gelen Mehmet, Özlem’in peşine düşer. Geçmişe yönelik konuşmalar yapan Falko, söyledikleri ile Özlem’i iyice korkutur. Özlem, Falko’dan onu bırakmasını ister. Falko’nun onun bu istediğine cevabı ise şaşırtıcıdır: “Senin de bilmediğin şeyler var Özlem, daha yeni başlıyoruz.”

BÖLÜMLER