X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

7. Bölüm

Polis Hasan’ın, Falko da Mehmet’in peşine düşüyor.

Nuri’yi öldürme girişimi başarısızlıkla sonuçlanır. Güvenlik kayıtlarını izleyen polis, yüzü maskeli bir hasta bakıcıya ulaşır. Ancak kayıtlarda Kemal’in babasının da olması kafaları karıştırır. Üstelik Murat’ın, Kemal’in babası Feridun’un daha önce para için kendilerine şantaj yaptığını söylemesi Mehmet’i harekete geçirir. Leyla da ilk, Kerem’i dedesinin kaçırmış olabileceğinden şüphe eder. Feridun’u araştırmaya başlayan Mehmet, bunu Kemal’den gizlemelerini rica eder. Eve gelen Kadir ise kan ter içindedir. Şüpheli davranışları ile annesini de telaşa düşürür.

Kemal ise büyük paniktedir. Falko onun arar ancak, panik halde olan Kemal telefonu yüzüne kapatır. Babasını arayarak bir kez daha yardım ister. Kemal tarafından ciddiye alınmadığını düşünen Falko, kardeşine Kemal’i yakacak görüntüleri hazırlamasını ister.

Kendine gelen Nuri ise polislere konuşur ve Hasan’ı ele verir. Eve gelen Kemal, Özlem’den çarptığı adamın şikayetini geri çektiğini öğrenir. Ancak oraya Mehmet ile gidip depoyu ve oradaki mermi kovanını bulduklarını da duyunca soğukkanlılığını kaybeder. Özlem ise onun bu ani çıkışına anlam veremez.

Polisler, Hasan’ın oğlunun üzerine kayıtlı tamirci dükkanın yerini bulurlar. Hasan ise minibüsle görüntüyü postaneye götürmeye çıkar. Nuri’nin Hasan’ı ihbar ettiğini bir şekilde haber alan Falko, hemen onu arar. Kerem’i sakladıkları yere ise polis baskın yapar. Leyla evde yine umutlu bir bekleyiş içindedir.

Özlem ise Mehmet’i biraz kafa dağıtmak için hiç ummadığı bir yere getirir. İkili hoş ve romantik bir akşam geçirirler. Ancak eve gelen Mehmet hiç beklemediği dehşet verici bir manzara ile karşı karşıya kalır.

BÖLÜMLER