X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

8.Bölüm

Falko, Mehmet’i ailesini öldürmekle tehdit ediyor.

Falko Mehmet’i, eğer Hasan’ı hapishaneden çıkartmaz ise, Kerem ile birlikte annesi ve kız kardeşini de öldürmekle tehdit ediyor.

Falko, Mehmet’i fena köşeye sıkıştırır. Eğer Hasan’ı hapishaneden çıkartmaz ise onu, Kerem ile birlikte annesi ve kız kardeşini de öldürmekle tehdit eder.

Leyla ise sürekli Kerem ile ilgili aynı kabusu görmektedir. Issız bir yerde, beyaz ahşap bir evde Kerem’i görmektedir. Bu konuyu Elmas’a açar. O da rüyasını yorumlamak için onu bir hocaya götürür.

Hasan ise hiçbir şekilde konuşmamaktadır. Bir kez de Mehmet şansını denemek üzere onun yanına girer.

Kemal, Özlem’in evine gelir. Habersiz, üstelik de anahtarla içeri giren Kemal, hiç beklemediği bir tavırla karşılaşır.

Hasan’ın yakalanmadığını öğrenen Falko’nun adamları Fahri ve Bekir paniklerler. Mehmet ise ailesini trene bindirerek bir süreliğine İstanbul’dan uzaklaştırır.

Mehmet’e sürpriz yapmaya gelen Özlem, daha önce onu hiç böyle görmemiştir. Annesi ve İnci kendilerinden çok Mehmet için endişelidirler. Bu işi bırakması için ona baskı yaparlar. Mehmet’in Hasan’ı çıkartmaya niyeti yoktur. Falko’nun da ona tanıdığı süre dolmak üzeredir.

Elmas ve Kadir ise, Bilal için git gide endişelenmektedirler. Kaç gündür ondan haber alamazlar.

Kerem ise yeni getirildiği evde kaçmak için fırsat kollar ancak bu sandığından daha zordur.

Feridun hiç beklemediği anda kendini Mehmet tarafından sorgulanırken bulur. Üstelik Kemal’in kaza yapıp adama çarptığı yerdeki depoda mermi kovanı bulunmuştur ve oranın Feridun’a ait olduğunu gösteren tapu da vardır. Konuşmalara şahit olan Kemal şok olur. Baba- oğul feci bir tartışma yaşarlar. Feridun, Kemal’e çok ağır sözler söyler.

Mehmet, Şarmanlar’la konuşmaya gider. Kerem’e ulaşmaları için tek bir yol vardır. Ancak Leyla ve Kemal’in yardımı olmadan bunu başarması imkansızdır.

Falko’nun ise daha fazla beklemeye sabrı kalmamıştır.

BÖLÜMLER