X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

9.Bölüm

Leyla, Kerem’i bulabilmek için rüyalarının peşinden gidiyor.

Mehmet, Hasan’ın evini izlerken içeriye Feridun’un girmesi ile şaşırır. Ancak tam konuşurlarken görüntü gider.

Özlem’in CD’yi izlediğini gören Kemal panik içindedir. Ondan bu konudan kimseye bahsetmemesi için söz ister.

Rüya yorumcusu Yunus Hoca da Leyla’yı arayarak onunla görüşmek ister. Leyla, çok umutlanır ancak Kemal onunla aynı fikirde değildir.

Dora, Kerem’e korkmamasını ikisini de kurtaracak bir planı olduğunu söyler. O zamana kadar da olabildiğince göze batmamasını ister.

Bilal’den içinde para olan bir mektup gelir. Yazılanlar Elmas’ı gözyaşlarına boğar. Kemal, Özlem’le olan gelişmeleri anlatmak için babasını görmeye gider. Ancak Mehmet de gördükleri ile ilgili Feridun ile konuşmaya gider.

Hasan’ın halinden şüphelenen karısı ondan bir daha o işe dönmemesi söz ister. Falko ise güvenli bir hattan Hasan’ı arar.

Hapishanede saldırıya uğrayan Mahir ise Mehmet’ten yardım ister. Mehmet ile Murat, karısının cinayeti için tekrar karşı karşıya gelirler. Ancak bu kez Murat, Mehmet’i başından kolayca savamaz.

Kemal, Özlem’i ikna etmek için evine gider. Özlem’den duydukları yetmezmiş gibi Mehmet orada da karşısına çıkar. Saklanmaya çalışan Kemal gizlendiği yerden Özlem’in Mehmet’e sürpriz itirafını duyunca kıskançlık krizine girer.

Feridun, Kemal’i dinlemez ve Özlem’in evine CD’yi almak için adam gönderir.

Leyla ise tek başına rüyasında gördüğü evi bulmak için yola çıkar.

BÖLÜMLER