X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

12.Bölüm izle

Yalnızlıktan bunalan Aysel araba kiralıyor ve İrfan’a birlikte dolaşmayı teklif ediyorr. İkiliyi birlikte çıkarken gören Ethem de onları takibe alıyor.

Gecenin bir vakti Aysel’i annesi ile kol kola gören Kadir çok sinirlenir. Üstelik annesinin Aysel’in evine gitmesi onu iyice kızdırır. Zehra ev hapsindedir. Babası onu işe göndermez. Patronu Nur Hanım da işe gelmeyen Zehra için endişelenir. Elmas ise evdeki durumları Meryem’e söyler. Ondan Kadir’in niyeti ciddi ise, gelip bu işe ad koymalarını ister. Hiçbir şeyden haberi olmayan Meryem, Kadir ‘in iş yerine onunla konuşmaya gider. Apar topar evlenmek istemeyen Kadir arada kalmıştır. Zehra ile konuşmak için fırsat kollar.

Ethem ise mahallede kendine bir ev tutar. Hem Aysel’e hem de İrfan’a komşu olur. Ancak Aysel’i Kadir ile çok yakın bir şekilde konuşurken gören Ethem çok öfkelenir.

Vahide kızını görmeye gelir. Oturdukları evi gören anne, Zeynep’i kocasına ve eve karşı doldurur. Evin suyunun eski borcu yüzünden kesilmesi ise karı koca arasında bardağı taşıran son damla olur.

Daniel’ı merak eden Seher gizli gizli onu görmeye gider. Sadık da Daniel’ı kontrol etmek için Apaçilerle onu aramaktadır.

Yalnızlıktan bunalan Aysel araba kiralar ve İrfan’a dolaşmayı teklif eder. İkiliyi birlikte çıkarken gören Ethem de onları takibe başlar.

BÖLÜMLER