X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

13.Bölüm izle

Kafa dağıtmaya meyhaneye giden Kadir, orada Aysel ile karşılaşıyor.

Zehra’nın hayır cevabı bomba etkisi yaratır. Önce İsmail, sonra da Kadir için kız istemeye giden ve her ikisinden de hayır cevabı alan Meryem çok sinirlenir. Kadir’e patlar, Zehra’dan bu cevabı hiç beklemeyen Kadir çok pişmandır. Zehra işten ayrılmasın diye kuru temizlemecideki işini Kadir kendi bırakır. Nur Hanım ise ona başka bir pozisyon ayarlamaya çalışır.

İrfan ile Kadir arasına Aysel ile ilgili şüphe tohumları eken Ethem sonunda beklediğini alır. Ethem’in kendisini takip ettiğini anlayan Aysel ise evinde arama yapar. Ancak hiçbir yerde kamera ya da izlendiğine dair ipucu bulamaz.

Zeynep’i evine döndürmek için Meryem devreye girer. İsmail ise sonunda bir iş bulur.

Daniel’ı kontrol etmek için kaldığı yere giden Seher ise bir sürpriz ile karşılaşır.

Kolyenin sahibini bulmakta kararlı olan İsmail Dede yine yollara düşer. Meryem onun tavırlarından iyice şüphelenmeye başlar.

Aysel’e ise hiç beklemediği bir misafir gelir. Karşı daireden geleni gören Ethem de anında olaya müdahale eder. Duygu’nun evin satışından gelen para ile ilgili uyarılarına kulak veren Aysel sonunda bir girişimde bulunur.

Zehra ile tekrar bir görüşme ayarlayan Kadir ondan kendisini affetmesini ister. Ancak Zehra kendisine acıyan değil, seven birini istediğini söylemesi Kadir’i çok üzer. İlk kez kafa dağıtmaya meyhaneye giden Kadir, orada Aysel ile karşılaşır.

BÖLÜMLER