X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

2.Bölüm izle

İrfan, yıllardır hayalini kurduğu futbol takımında oynamaya çok yaklaşmışken, Ethem’in hiçbir sebep göstermeden vazgeçmesi üzerine büyük yıkım yaşar.

Toptaş Ailesi’nin yeni geldikleri ve ayak uydurmaya çalıştıkları İstanbul’daki en büyük sorunları para sıkıntısıdır. Hakan'ın okula yeni başlayacak olması Meryem'i bir yandan sevindirirken, diğer yandan hüzünlendirir. Çünkü elindeki para, küçük oğlunun okul kıyafetlerine yetmemektedir.

Kulüp başkanı Ethem ile sokakta karşılaşan İrfan onu ikna etmeye çalışır. Ancak aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüşür. Kadir, futbol sevdasından vazgeçmesi için ona kendi çalıştığı yerde ufak bir iş ayarlar. Ancak futboldan bir türlü kopamayan İrfan yine kafasının dikine gider. Üstelik de hem Kadir’in hem de kendisinin başını derde sokar.

İsmail ise bir karar verir. Verdiği bu karar, annesi Meryem ile aralarının açılmasına neden olur.

Mahallede seyyar parfüm satan siyahi genç Daniel, mallarını kaptırır. Hiç ummadığı bir anda Seher iyilik meleği olarak karşısına çıkar.

Aysel ve İrfan arasındaki gerçekleri öğrenen Ethem ise verdiği karardan ötürü pişman olur. Ancak, Ethem'le Aysel'i baş başa gören İrfan kontrolünü kaybeder ve büyük bir delilik yapar.

BÖLÜMLER