X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

20.Bölüm izle

Aysel’in ansızın ortadan kaybolması, başta Duygu ve İrfan olmak üzere, herkesi endişelendiriyor. Aysel ile ilgili ipucu yakalayan Kadir de yola koyuluyor.

Mahkemeye gitmek için yola çıkan Aysel, Ethem ve adamları tarafından ıssız bir yere götürülür. Hakim, şahidin dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe atınca, Aysel’in tutukluluk hali de uzar. Aysel ne kadar uğraşsa da Ethem’e laf anlatamaz. Aysel’in bir anda sırra kadem basması, Duygu ve İrfan’ı endişelendirir. Her yerde onu ararlar. Aysel’in nerede olduğunu bilmeyen, telefonla da ona ulaşamayan İrfan ertesi gün maçı olduğu halde teselliyi içki de arar. Kadir, onu vazgeçirmeye kalkıp Aysel’i koruyunca İrfan çileden çıkar ve iki kardeş sert bir şekilde tartışırlar. Aysel’i bulmaya çalışan Duygu, Kadir’den yardım ister. Aysel’in numarasını ona verir ve bir kez onun arayıp mesaj atmasını söyler. Duygu’nun dediklerini yapan Kadir, Zehra’yı şüphelendirir. Üstelik Duygu’nun verdiği telefon numarasını da çöpte bulur. Meryem, sonunda Seher ile konuşur. Onu eve dönmeye ikna etmeye çalışır. Karısının gizli telefon konuşmalarını fark eden İsmail, hemen arkasından dışarı çıkan Zeynep’i takibe alır. Onun kadın doktoruna gittiğini gören İsmail çok şaşırır ve o da içeri girer. Aysel’den haber alamayan İrfan perişandır. Zehra ve arkadaşları ile gece dışarı çıkacak olan Kadir’e bir telefon gelir. Aysel ile ilgili ipucu yakalayan Kadir yola koyulur.

BÖLÜMLER