X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

22.Bölüm izle

Kadir, Aysel’i bırakmak istemiyor. Aysel ise, birlikte olurlarsa kaç kişinin canını yakacaklarını düşünüyor ve kendini geri çekiyor.

Kadir çaresizdir. İrfan da çok mutsuzdur ve o da bir çift laf söylemek için Aysel’in kapısına gider.

Telefon numarasının Aysel’e ait olduğunu öğrenen Zehra, Kadir’in kendisinden ayrılacağını tahmin etmektedir. Kadir bir an önce nişanı atmak için onunla konuşmak istedikçe, Zehra işi yokuşa sürüp kaçar.  Halinden ve tavırlarından bir sorun olduğunu anlayan Selma, Zehra’yı sıkıştırır. İkili kafa kafaya verir ve Kadir’e Aysel’i unutturmak için bir plan yaparlar.

Seher, kendi ayakları üzerinde durmaya karar verir ve Aylin’in evinden ayrılır. Kızı ile ilgili haber almaya giden Meryem, Seher için çok endişelidir. Ailesi varken, tek başına koca İstanbul’da yaşamasına gönlü bir türlü razı gelmez. Onu engellemek için kızının peşine düşer.

Aysel’in doğumgününü, kendi bile unutmuşken Ethem hatırlar ve ona hoşuna gidecek bir sürpriz hazırlar.

Kadir’in Zehra’dan ayrılacağını söylediği halde, hala nişan yüzüğünü takması Aysel’in ona olan inancını sarsar ve hem İrfan’ı hem de Kadir’i sinir edecek bir harekette bulunur.

İsmail ve Zeynep’in arası da henüz düzelmemiştir. İrfan’ın maçtaki başarısı bütün aileyi yemekte biraraya getirir.

Ancak Selma’nın aklına uyan Zehra, Kadir’i Aysel’den uzak tutabilmek için harekete geçer ve ona telefon açar. 

BÖLÜMLER