X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

7.Bölüm izle

Söylediklerinden bin pişman olan İrfan, Aysel’e kendini affettirmeye çalışıyor.

Ethem’in adamları tarafından kıstırılan İrfan, kendini kurtarmaya çalışırken, hiç ummadığı birinden yardım gelir. İrfan, bu seferlik paçayı kurtarsa da, Ethem’in adamlarının yakın takibindedir.

Zeynep’in ailesi tarafından hırsızlıkla suçlanan İsmail, büyük hayal kırıklığı içindedir. Zeynep’in hiç bir aramasına yanıt vermez. Büyük bir hata yaptığını anlayan Zeynep ise her ay hesabına düzenli olarak 10 bin TL yatırılan kişinin kim olduğunu ortaya çıkarmak üzere harekete geçer.

Son zamanlarda çok değişen ve çetelerle gezen Sadık’ı yola getirmek için Meryem, onu Elmas’ın oğlu Murat’ın çalıştığı tamircide işe sokar. Sadık bu durumdan hiç hoşnut değildir. Üstelik Apaçiler de onun peşini bırakmaya niyetli değillerdir.

Ethem’in, İrfan’ın peşinde olduğunu anlayan Güntekin, onunla konuşmaya gider.

Söylediklerinden bin pişman olan İrfan, Aysel’e kendini affettirmeye çalışır. Fakat bu hiç kolay değildir. Onu yumuşatmak için aklına bir fikir gelir. Kadir ile durumu yanlış anlaşılan Zehra’yı istemeye geleceklerdir. Bu durumu Zehra’dan öğrenen Kadir, babası ile konuşmaya gider.

İrfan’ların karşılaşacağı takım belli olmuştur. Ethem’in takımı ile maç yapacaklardır. Ethem ise İrfan’ı yok edecek başka bir yol bulur.

BÖLÜMLER