X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

9.Bölüm izle

İrfan’ın Aysel’e gösterdiği yakınlık, Meryem’i kuşkulandırır ve Meryem oğlunu yakın takibe alıyor.

Vahide’nin söylediklerine daha fazla dayanamayan İsmail, isyan edip düğünü terk eder. Zeynep’in de onunla gitmesi skandala neden olur. Eğlenceyi yarıda bırakmak istemeyen Aysel, İrfan ile birlikte yeni evliler için alternatif bir kutlama organize eder.

Kadir, tarafından zorla meyhaneye götürülen Meryem ise gecenin sürpriz gelişmesi karşısında çok şaşırır. Gece boyunca İrfan’ın Aysel’e gösterdiği yakınlık ise, Meryem’i kuşkulandırır ve oğlunu yakın takibe alır.

Kuru temizlemede sürekli mesaiye kalmaları Kadir’in patronundan yeni bir düzenleme istemesine neden olur. Ancak hakkı olanı almaları gerekirken, Nur ona başka bir teklif ile gelir. Hiçbir şeyden haberi olmayan Selma ile Zehra arasında ise Kadir yüzünden büyük çekişme yaşanır.

Ethem’in takımı ile karşılaşacak olan İrfan, yedekte olduğunu öğrenince çok bozulur.

Aysel, amcasından miras kaldığını öğrenir. Fakat bu eve yalnız gitmeye cesaret edemez ve İrfan’dan yardım ister.

Hasta olan Apaçi üyesini kurtarmak isteyen Sadık, Ethem’den para ister. Ethem, işi yokuşa sürse de sonunda parayı verir ama karşılığında bir iyilik ister.

İsmail Dede ise Hakan’ı da yanına alarak eski bir dosttu ziyarete gider. Fakat Dede yolu kaybedince ailede büyük panik yaşanır.

Seher’le sık sık yolları kesişen Daniel, çalacağı partiye onu da davet eder. Annesinden zar zor izin alan Seher’i orada kötü bir sürpriz beklemektedir.

Kuru temizlemede gece mesaiye kalan kızların başı derttedir. Zeynep, Kadir’den yardım ister.

BÖLÜMLER